Lokaal nieuws woensdag 23 januari 2019

Woonvragen? Stap iedere dinsdagavond binnen.

Met al jouw vragen over hypotheken kun je zonder afspraak binnenlopen bij Rabobank De Zuidelijke Baronie. Tijdens ons Inloopspreekuur Wonen kun je jouw vragen stellen aan onze adviseurs. Je krijgt snel meer inzicht in hoeveel je kunt lenen, inclusief de bijbehorende maandlasten.

Iedere week kun je bij ons binnenlopen voor een kosteloos oriëntatiegesprek voor een hypotheek. Kom op dinsdagavond van 17.30 tot 20.00 uur langs op ons contactpunt in Baarle-Nassau (Singel 4) of Zundert (Bredaseweg 1) en stel jouw vragen aan onze adviseurs. Samen met de adviseur doorloop je het Rabobank Hypotheekdossier. Het oriëntatiegesprek is geheel kosteloos en duurt circa 30 minuten. Op feestdagen zijn we uiteraard gesloten. Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs en een actuele salarisstrook mee te nemen.

Meer informatie over het inloopspreekuur Wonen is te vinden op rabobank.nl/dzb

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zundert.

Aanmelden