De Laguyte Rijsbergen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Zundert - Rijsbergen
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Aan de noordwestkant van Rijsbergen, tussen woonwijk Den Hooiberg, centrumlocatie De Leijakker en het sportpark in, bevindt zich aan beide zijden van de Laguitensebaan het nieuwbouwplan De Laguyte. Typerend voor de woningen is de dorpse architectuur, welke mooi aansluit op de bestaande dorps bebouwde omgeving en de ruime kavels waarop de woningen worden gerealiseerd.

In plan De Laguyte worden 16 woningen van verschillende typologie├źn en 3 bouwkavels gerealiseerd bestaande uit 8 twee-onder-een-kapwoningen, 4 (levensloopbestendige) rij- en hoekwoningen en 4 vrijstaande woningen. De woningen voldoen aan vele moderne gebruiksgemakken en zijn voorzien van energiezuinige installaties en onderhoudsvriendelijke materialen. U woont hier zorgeloos en in alle rust!

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Laguyte Rijsbergen
Woningen
1 van 22 beschikbaar
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Geschakeld, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zundert.

Aanmelden