Parcwoningen

Zundert - Rijsbergen
Actueel aanbod

€ 429.000,- tot € 525.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
582 - 1000m2
Inhoud
517 - 766m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Kies de woning die bij u past en combineer deze met het voor u perfecte perceel. De exacte positie van de woningen ten opzichte van elkaar zal in overleg met de architect bepaald moeten worden. De woningen zullen in ieder geval aan de voorzijde t.o.v. elkaar verspringen. De carports liggen altijd terug t.o.v. van de voorgevel van de aangrenzende woning.

Temidden van bestaande bomen, als overgang tussen het dorp en het landelijke gebied, wordt een zestal unieke woningen gerealiseerd. De ligging is bijzonder rustig en toch zo centraal, het uitzicht is en blijft fantastisch, dit belooft dan ook een prachtige woonomgeving te worden!

Groene omgeving:
Rijsbergen is prachtig gelegen in de luwte van de stedelijke bebouwing van West-Brabant en omringt zich met grote bosgebieden en landbouwgronden. Het dorp heeft de levensgenieter veel te bieden. Zo zijn er een prachtige 18 holes golfbaan en meerdere uitgestrekte natuurgebieden die zich uitstekend lenen voor een mooie wandeling of uiteenlopende sportieve activiteiten.

Goede bereikbaarheid:
Vanuit Rijsbergen zijn steden als Breda (10 km), Rotterdam (60 km) en Antwerpen (45 km) snel en eenvoudig bereikbaar doordat u met de auto binnen 10 minuten op de A16 of A58 kunt zijn.

Het dorp Rijsbergen:
Rijsbergen is een dorp in de Gemeente Zundert en telt circa 6.000 inwoners. Rijsbergen kent een rijk verenigingsleven met verschillende dans- toneel- en muziekverenigingen en diverse sportclubs. De traditionele buurtverenigingen bloeien hier nog levendig. Jaarlijks organiseren zij allerlei activiteiten. Op cultureel gebied worden er in de gemeente Zundert het hele jaar door evenementen georganiseerd zoals de boerendag, het bloemencorso en de aardbeienfeesten. Tevens kent het dorp veel gezellige caf├ęs en een aantal leuke restaurants.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Parcwoningen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
8
Prijs
€ 429.000,- tot € 525.000,-
Type woningen
Geschakeld, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Carport
Tuin
Tuin Rondom
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Golfbaan, Huisarts, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zundert.

Aanmelden