De Wissel

Zundert - Zundert
Actueel aanbod

€ 240.000,- tot € 379.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
85 - 150m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

In Residence De Wissel worden 16 royale appartementen gerealiseerd met woonoppervlakten van circa 90 tot 150 m² en ruime buitenruimten. De Franse balkons en grote raampartijen in de gevel aan de Bredaseweg brengen een welkom contact met buiten. Alle appartementen hebben een eigen parkeerplaats en een berging op de onderste bouwlaag. De karakteristieke kleur van het metselwerk, Franse balkons en toepassing van hoogwaardige materialen geven het gebouw een uniek karakter. De appartementen kennen een efficiënt ruimtegebruik en levensloopbestendige indelingen voor een optimaal woongenot.

Residence De Wissel wordt gerealiseerd ter plaatse van Bredaseweg 10 waar nu nog het bestaande restaurant aanwezig is. De ligging is centraal en op loopafstand van het centrum van Zundert waar alle voornaamste voorzieningen aanwezig zijn.

Bij de kenmerkende architectuur van het appartementencomplex 'Residence De Wisssel' is veel aandacht besteed aan ruimte, transparantie, materialisatie en detail. De onderlinge oriëntatie en positionering van de appartementen zijn weldoordacht. Het tijdloze ontwerp combineert eigenzinnigheid met grote functionaliteit. Het complex is opgebouwd in drie bouwblokken bestaande uit 2 en 3 bouwlagen. In de onderste bouwlaag zijn tevens de ruime bergingen van de appartementen, alsmede de overdekte parkeerplaatsen gelegen. Vanuit verschillende kanten is de ruime tuin bereikbaar die, omarmt door de 2 bouwblokken, een geborgen gevoel brengt. Het gebouw kent 2 trappenhuizen naar de verdiepingen en een lift in de centrale hal met stopplaatsen op alle verdiepingen.

Op het dak van het gebouw wordt een zonnepaneleninstallatie voorzien, die energie opwerkt voor de algemene verlichting en de lift. De installatie wordt gekoppeld aan het openbare elektriciteitsnetwerk. De energie die wordt opgewerkt zorgt voor een direct voordeel in de vorm van lage servicekosten. Bovendien milieuvriendelijk en duurzaam!

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Wissel
Koopwoningen
16
Prijs
€ 240.000,- tot € 379.000,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR), Groene Energie, Vloerverwarming
Balkon
Balkon, Frans balkon
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zundert.

Aanmelden