Molenstraat 200

Zundert - Zundert
Actueel aanbod

€ 167.000,- tot € 215.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
82 - 113m2
Inhoud
252 - 434m3
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Op de voormalige supermarktlocatie gelegen aan de Molenstraat 200 worden 9 appartementen ontwikkeld.

Daarnaast worden aan de Rutvenstraat 3 nieuwe ruime atelierwoningen en één maisonnettewoning gemaakt. Deze woningen zijn specifiek geschikt voor starters op de woningmarkt die vrijheid zoeken in de indeling van hun woning. Om het plan te kunnen bouwen is een ruimtelijke procedure doorlopen. Het benodigde bestemmingsplan is inmiddels door de gemeenteraad vastgesteld.

Het ontwerp van het plan zoekt aansluiting bij de bestaande bebouwing in de directe omgeving. Een hoogwaardige architectuur met ruime appartementen en aantrekkelijke atelierwoningen met flexibele indelingsmogelijkheden. Daarnaast is in het omsloten binnengebied ruimte gereserveerd voor parkeren, het stallen van fietsen en bergingen.

Appartementen:
Het gebouw aan de Molenstraat heeft 3 bouwlagen waarbij de begane grond een zogenaamde 'terugliggende gevel' heeft. De bakstenen gevels met hun klassieke indeling met hoge ramen vormen een herkenbaar beeld dat goed aansluit bij de overige bebouwing in de Molenstraat. Een zorgvuldige detaillering met onder meer een plint, brandmuren en een fries zorgen voor een rijk aanzicht. In het rechter gebouwdeel bevinden zich de entree en het trappenhuis, alsmede een doorgang naar de lift.

Woningen:
Aan de Rutvenstraat worden 4 unieke woningen met ruime mogelijkheden voor een werkruimte en/of atelier aan huis gerealiseerd. De woningen zijn ontworpen met toepassing van klassieke elementen in combinatie met metselwerk gevel en een pannendak.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Molenstraat 200
Koopwoningen
13
Prijs
€ 167.000,- tot € 215.000,-
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Balkon
Balkon
Overige
Lift, Terras
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zundert.

Aanmelden