WHW9

Zundert - Zundert
Actueel aanbod

€ 111.000,- tot € 189.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
45 - 95m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

NOG 3 MAISONETTES BESCHIKBAAR!

Met de ontwikkeling van WHW9 komt betaalbaar wonen dichterbij dan je denkt!

Een eigen woning in een hoogwaardig en duurzaam nieuwbouwplan, centraal gelegen aan de Wernhoutseweg te Zundert. Op deze locatie worden 14 nieuwe studio's, appartementen en maisonnettewoningen gerealiseerd in diverse types. Met woonoppervlakten van circa 45 tot 95 m² is er voor ieder wat wils. De franse balkons, grote raampartijen en prettige tuinen en balkons brengen een welkom contact met buiten. Laat u verrassen door de verschillende mogelijkheden die dit plan u te bieden heeft!

WHW9 wordt ontworpen in een statige architectuur met toepassing van traditionele materialen. De verschillende kleuren metselwerk, franse balkons en grote raampartijen geven het gebouw een uniek karakter. De woningen kennen een efficiënt ruimtegebruik en krijgen flexibele indelingsmogelijkheden voor een optimaal woongenot.

Alle studio's en appartementen hebben een eigen berging in de onderste bouwlaag. Daarnaast hebben de meeste woningen de beschikking over een eigen parkeerplaats op het achterterrein.

WHW9 wordt gerealiseerd ter plaatse van Wernhoutseweg 9 waar nu nog een voormalig garagebedrijf aanwezig is. De ligging is centraal en op loopafstand van het centrum van Zundert waar alle voornaamste voorzieningen aanwezig zijn.

Voor een uitstapje of werk zijn diverse grote steden binnen handbereik. Zundert ligt letterlijk midden tussen diverse grote plaatsen als Breda, Etten-leur en Antwerpen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
WHW9
Koopwoningen
14
Prijs
€ 111.000,- tot € 189.500,-
Type woningen
Appartement, Maisonnette, Overig

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Balkon
Balkon, Frans balkon
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zundert.

Aanmelden