Weide Pracht

Zundert - Klein-Zundert
Actueel aanbod

€ 179.000,- tot € 392.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
133 - 149m2
Kaveloppervlak
245 - 820m2
Inhoud
570 - 670m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Het plan Weide pracht is een uitbreiding van Klein Zundert aan de westzijde van de dorpskern. Op deze prachtige locatie aan de Pastoor van Vessemstraat worden in een dorpse sfeer in totaal 20 nieuwe woningen gerealiseerd. Hierbij worden zowel vrije bouwkavels, twee-onder-één-kap woningen als vrijstaande woningen aangeboden.

Weide pracht kent een ruim opgezette verkaveling. In het stedenbouwkundige plan is bijzondere aandacht geschonken aan factoren als privacy, zichtlijnen en bezonning. De vrije bouwkavels zijn gericht op het buitengebied en vormen zo een hoogwaardige entree van de kern Klein Zundert in een landelijke setting. Het openbare gebied in het plan krijgt een ingetogen wegprofiel waarbij gebruik wordt gemaakt van natuurlijke en hoogwaardige materialen.

Het gegeven dat Weide pracht in de toekomst enkel bestemmingsverkeer kent, maakt een rustige en veilige woonomgeving mogelijk. Tevens wordt veel groen toegepast bij zowel de afronding van het plan als in de vorm van uniforme hagen als afscheiding tussen de kavels en het openbare gebied.

Voor de projectmatige woningen is gekozen voor een architectuurstijl met een klassieke jaren '30 uitstraling. De woningen worden standaard voorzien van een royale uitbouw aan de achtergevel, waardoor een heerlijke, ruime woonkamer ontstaat. Tevens zijn alle woningen standaard voorzien van een garage, waarmee een zeer compleet woonprogramma wordt geboden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Weide Pracht
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
20
Prijs
€ 179.000,- tot € 392.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrije kavel, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zundert.

Aanmelden